Услуги
Семеен Хотел "Џемелли" им предлага на своите гости слободен WI-FI интернет, лоби бар со разновидни алкохолни и безалкохолни пијалоци, кафе, перење, пеглање, фотокопир, финска сауна и други видови услуги.

  • лоби бар
  • скара
  • кабловска телевизија
  • климатизери
  • минибар
  • доручек
  • сауна
Сместување в 10 соби и 3 апартмани