Сместување во хотел Џемелли
И трите апартмани на семеен хотел "Џемелли" располагаат со големи тераси со поглед кон морето, фрижидер со мини бар, климатизер и телевизор. Секоја од собите располага со самостојна тераса со поглед кон планината,телевизор и климатизер.
Девет од собите се двокреветни – со по два кревета, а една соба е двокреветна – со брачен кревет.

Сместување - после 14:00 ч.

Напуштање на собата – пред 12:00 ч.  • лоби бар
  • скара
  • кабловска телевизија
  • климатизери
  • минибар
  • доручек
  • сауна
Сместување в 10 соби и 3 апартмани