Цени за сместување во Џемелли
Цена за соба Double room with extra bed Цена за апартман Забелешка
Од 21 Јуни до 30 Јуни 48 лева 62 лева 73 лева Во цената не е вклучен доручек
Од 1 Јули до 10 Јули 58 лева 72 лева 83 лева Во цената не е вклучен доручек
Од 11 Јули до 27 Август 68 лева 82 лева 93 лева Во цената не е вклучен доручек
Од 28 Август до 05 Септември 58 лева 72 лева 83 лева Во цената не е вклучен доручек
Од 06 Септември до 14 Септември 48 лева 62 лева 73 лева Во цената не е вклучен доручек
Од 15 Септември до 20 Јуни 45 лева 52 лева 59 лева Во цената не е вклучен доручек


Доручек, Ручек, Вечеря


Цена за Доручек: 5.00 лв.
Цена за Ручек: 7.00 лв.
Цена за Вечера (едноставно мени, од три јадења): 14.50 лв.,
* Доручекот е во Лоби барот и на Терасата на Хотелот. Ручек и Вечера за нашите гости исто така им нудиме в близок до Хотелот Ресторан во центарот на градот Обзор.

Цени сауна


Цена за 1 човек ( една посета до 1 час ) : 8 лв.
Дневна карта за 1 лице за неограничено користење на сауна : 20 лв.
Семеен пакет до 4 лица (една посета до 1 час ) : 21 лв.
Карта за 10 посети : 60 лв.
Бањарка за возрасен: 4 лв.
Бањарка за дете - 3 лв.
Работно време на сауна : 10:00 – 22:00 со претходно побарување

Доплати и такси


- Деца до 3 годинки се сместуваат бесплатно со можност за додатно растегливо детско креветче.
- Доплата за додатен кревет во двокреветна соба 12 лв/ден во летниот период, и 6 лв/ден за останатиот период, без вклучен доручек.
- Такса за порано сместување после 10:00 ч., наместо после 14:00 ч. – 30% од цената на собата (Само после потврда од рецепција и доколку се наоѓаат слободни соби)
- Такса за подоцнежно ослободување на соба до 18:00 ч., наместо до 12:00 ч. – 50% од цената на собата (Само после потврда од рецепција и доколку се наоѓаат слободни соби)
- Цена за поединично сместување – 80% од цената на собата.
- Такса за сместување со домашен Миленик - од 10 до 20 лв /ден, во зависност од видот и големината.

Попусти


* Во случај на резервација за две и повече ноќевања:
- За периодот Од 11 Јули до 25 Август – 10% попуст
- За периодот Од 26 Август до 10 Јули – 25% попуст

Плаќање


Се бара плаќање на депозит преку банкарски пат или на лице место во износ од 30% од конечната цена, но не помалку од цената на првото ноќевање, до 7 дена по резервацијата и најмалку 3 дена пред датумот на сместување. Резервацијата се потврдува после плаќањето на капар.
Целиот износ за резервацијата се плаќа пред сместувањето.

Жиро сметка на Хотелот:
Банка: Уникредит Булбанк
Фирма: "Фејворит Гејмс" ДООЕЛ
IBAN: BG31UNCR70001521621343
BIC: UNCRBGSF

PayPal: booking@jemelly.com  • лоби бар
  • скара
  • кабловска телевизија
  • климатизери
  • минибар
  • доручек
  • сауна
Сместување в 10 соби и 3 апартмани