Семеен Хотел Џемелли
Гратчето Обзор се наоѓа на 70 км од градот Бургас и на 50 км од неговиот аеродром, како и на 58 км од градот Варна.
Неповторливоста на гратчето е во тоа што ги спојува истовремено морето и планината.
Хотелот се наоѓа во подножјето на планината, на 10 минути пешки од плажата и на 4 минути пешки од центарот на градот.
Се распростира на 600 м2 разгранета изградена површина и располага со 10 двокреветни соби и 3 апартмани, лоби бар, кабелска телевизија. Опремен е с климатизери, мини бар и телевизори.
Хотелот им нуди на своите гости и финска сауна.
Отворен е на 1 мај 2014 г.  • лоби бар
  • скара
  • кабловска телевизија
  • климатизери
  • минибар
  • доручек
  • сауна
Сместување в 10 соби и 3 апартмани